Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Αδόλφος Χίτλερ, το φυλετικό πορτραίτο του

Ο Αδόλφος Χίτλερ (1889-1945) γεννήθηκε στο Braunau am Inn στην Αυστρία, δύο χιλιόμετρα από τα σύνορα με την Γερμανία. Ο Χίτλερ είναι Διναρικός και Νορδικός. Ο Διναρικός-Νορδικός συνδυασμός είναι συνήθης στην περιοχή της νοτιοδυτικής Γερμανίας που γεννήθηκε. Στην εμφάνιση μοιάζει περισσότερο στη μητέρα του. Εμφανίζει Νορδικά χαρακτηριστικά σε μάτια, μύτη, χείλη, με δολιχοκεφαλία, καθως και στοιχεία του Διναρικού, όπως μεγάλη κλίση μετώπου, καστανά μαλλιά και κάπως χοντρό λαιμό. Σημειωτέον ότι είχε γαλάζια μάτια. Τα ψυχικά χαρακτηριστικά του Νορδικού και του Διναρικού τύπου εντοπίζονται σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής του.

Ο Χίτλερ στο σχολείο ήταν πολύ δραστήριος έως κατεργάρης ως Διναρικός-Νορδικός. Είχε τιμωρηθεί επειδή τραγουδούσε Γερμανικά πατριωτικά τραγούδια και όχι Αυστριακά. Το περιβάλλον της αίθουσας και των παρακμιακών καθηγητών τον απωθούσαν από το να διαβάζει συστηματικά. Οι ικανότητές του φαίνονταν όταν ο καθηγητής του προκαλούσε το ενδιαφέρον, όπως είχε γίνει στο μάθημα της ιστορίας. Είχε έφεση στη γνώση και αυτό φάνηκε αργότερα, όταν ζώντας στη Βιέννη, διάβασε εκατοντάδες βιβλία από την βιβλιοθήκη της πόλης και απέκτησε το υπόβαθρο για την οικοδόμηση της Εθνικοσοσιαλιστικής κοσμοθεωρίας.

Με την έντονη ενεργητικότητα και μαχητικότητα ως Διναρικός-Νορδικός, συμμετέχει στον Α' Παγμόσμιο Πόλεμο λαμβάνοντας τον Σιδηρούν Σταυρό πρώτης τάξης.

Έχοντας αποκτήσει εντυπωσιακό μορφωτικό επίπεδο και με δραστήριο μαχητικό πνεύμα ρίχνεται στην πολιτική μάχη. Ο Χίτλερ συνδυάζει τις πνευματικές ικανότητες του Νορδικού με τον φανατισμό του Διναρικού. Ο συνδυασμός των δύο τύπων οδηγεί σε χαρακτήρα εκρηκτικό και ευερέθιστο, κάτι που παρατηρείται σε όλη του τη ζωή. Επίσης οι δύο αυτοί φυλετικοί τύποι εμφανίζουν την μεγαλύτερη σκληρότητα από τους Ευρωπαϊκούς τύπους και την πιο σοβαρή συμπεριφορά.

Όντας άριστα μορφωμένος και σκληραγωγημένος, γίνεται ηγέτης και επιβάλλεται στο κόμμα. Οι ομιλίες του δείχουν δύναμη και πάθος. Ο ίδιος προπονείται εντατικά στον τρόπο ομιλίας και έκφρασης, πράγμα που σημαίνει ότι ο τρόπος έκφρασης ενώπιον του κοινού δεν ήταν εκ του φυσικού, όπως συχνά στον Μεσογειακό τύπο, αλλά αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς, κάτι που ταιριάζει σε Νορδικό ή Διναρικό. Σπάνια δείχνει σημάδια χαλαρότητας ή αστεϊσμού, κάτι που ταιριάζει απόλυτα στο προφίλ του Διναρικού-Νορδικού. Οι αποφάσεις του μερικές φορές δείχνουν λίγο ξεροκεφαλιά, κάτι που ταιριάζει σε έναν Διναρικό, αλλά κυρίως είναι άριστα μελετημένες, γρήγορες και αποτελεσματικές, κάτι που ταιριάζει σε έναν Νορδικό. Ο χαρακτήρας του εμπνέει σεβασμό και πειθαρχία. Προσελκύει τα πλήθη μέσω δύναμης, παρά μέσω γοητείας.

Η αγριάδα του Χίτλερ είναι παροιμιώδης, με χαρακτηριστικό περιστατικό την συνάντηση με τον Τσέχο πρόεδρο Hacha το 1938, ο οποίος λιποθύμησε από τις φωνές και απειλές του Χίτλερ εναντίον του! Ο χαρακτήρας του Χίτλερ έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τον προσηνή Χίμλερ, που ανήκει στον Αλπικό τύπο.

Ο φυλετικός τύπος έχει τεράστια σημασία για έναν ηγέτη. Η ενεργητικότητα, η εργατικότητα, η έφεση στη μάθηση αποτελούν σημαντικές ιδιότητες για κάθε έναν που επιδιώκει να γίνει ηγέτης. Αν παρατηρήσετε τον φυλετικό τύπο ηγετών που είχαν και πνευματικό υπόβαθρο, θα παρατηρήσετε ότι κυριαρχεί ο Μεσογειακός και ο Νορδικός τύπος. Εκτός από το φυλετικό υπόβαθρο, χρειάζεται και η καλλιέργεια αυτών των φυλετικών προσόντων. Ο Αδόλφος Χίτλερ εκτός από φυλετικά προικισμένος, ήταν και άριστα μορφωμένος. Το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό, με τον Χίτλερ να γίνεται ένας από τους μεγαλύτερους άνδρες όλων των εποχών. Το όνομά του έχει μείνει στην αιωνιότητα.

9 σχόλια:

  1. Δεν ειμαι σίγουρος για το κατα ποσο ηταν όντως Νορδικος ο Φυρερ, αλλα το άρθρο ειναι εξαιρετικό και το κλείσιμο του ακόμα πιο εξαιρετικό.
    Δεν θα μπορουσα να συμφωνήσω περισσότερο και οντως ο Φυρερ υπηρξε ενας απο τους επιφανέστερους εαν οχι ο επιφανέστερος ηγετης της αριας φυλης.
    Ανήρ εξαιρετικής ηθικής και διαλεκτικής ποιότητος, παρασημοφορημένος ηρωας πολέμου έχοντας επιδείξει μια αδιάβλητη και κρυστάλλινη ευκρίνεια καθ'ολη την διάρκεια της ζωης του με αμεση αντιστοιχία λόγων και έργων.
    Θα συνεχίσει να ειναι ο "Σατανας" της εποχής οσο καιρο διοικούν οι αιώνιοι εχθροί της ανθρωπότητας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Χίτλερ, μάγκα, είναι κυρίως Διναρικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΩΣ ΕΠΙ ΤΟ ΠΛΕΙΣΤΟΝ ΔΙΝΑΡΙΚΟΣ Ο ΑΔΟΛΦΟΣ ΧΙΤΛΕΡ.
    ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΨΥΧΙΣΜΟ ΟΝΤΑΣ Ο ΚΑΤ'ΕΞΟΧΗΝ ΝΕΥΡΩΔΗΣ ΗΓΕΤΗΣ ΜΕ ΠΕΡΙΦΗΜΕΣ ΕΚΡΗΞΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το συγκεκριμένο σχήμα μύτης εμφανίζεται και σε νορδικος ασπουμε η κοπέλα Μ λογικά είναι νορδο κέλτικη και έχει τέτοια μυτη

      Διαγραφή
  4. ο μαχητικός χίτλερ,στον Α'ΠΠ ήταν αγγελιαφόρος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είμαι 15 και είμαι νορδοκρομανοιδης ο πατέρας μου είναι νορδο διναρικοσ και μοιάζει με τον φυρερ μας και η μητέρα μου είναι κρομανοιδης μπορεί να έχει και κάποια μικρή αλπική επίδραση μιαζω αρκετά με το αρσενικό παραδηγμα νορδο κρομανοιδη του διαχειριστή του φυλετικά μάλλον όμως έχω πάρει τον ψυχισμό του κρο και όχι του νορδικου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα έλεγα σπάνιοι συνδυασμοί για Ελλάδα.

      Διαγραφή
    2. Εδώ στην βόρεια Ελλάδα κύριως βόρεια Θεσσαλονίκη έχει πολλούς ξανθούς ψύλλους που άλλωτε είναι διναρικοι και άλλοτε νορδικοι επίσης έχω δει άπειρους βαλτικους αλλά και κρομανοιδης πιο ψηλά κύριος εκεί σερεσ Κιλκίς βλέπω κύριος αλπικους

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δεν φέρουν καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών τους.