Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013

Ο μέσος Αμερικανός στρατιώτης


Το παραπάνω άγαλμα απεικονίζει τον μέσο Αμερικανό στρατιώτη. Η μορφή του βασίστηκε στον μέσο όρο σωματικών μετρήσεων που έγιναν σε 100.000 αμερικανούς στρατιώτες το 1921. Τότε ήταν μια εποχή που οι μελέτες ευγονικής και οι φυλετικές μελέτες βρίσκονταν σε πλήρη εξέλιξη. Οι στρατοί χρησιμοποιούνταν συχνά για τη συλλογή ανθρωπομετρικών στοιχείων, καθώς το δείγμα μπορούσε να μετρηθεί εύκολα και αντιπροσώπευε όλες τις κοινωνικές τάξεις.

Το άγαλμα απεικονίζει κάτι ανάμεσα σε Νορδικό ή και Ατλαντοειδή. Ο σωματότυπος είναι εξωμορφικός, ενώ το πρόσωπο, ακόμα και τα μαλλιά, τείνουν προς τον Νορδικό τύπο.

Το αποτέλεσμα αυτό είναι αναμενόμενο, καθώς οι Αμερικανοί, απόγονοι βορειοευρωπαίων είναι κυρίως Νορδικοί, Ατλαντοειδείς και Κρομανοειδείς. Πόσο μάλλον στον στρατό, όπου η πολεμική ικανότητά τους υπερβαίνει αυτή των άλλων φυλετικών τύπων, με τους Νορδικούς και Ατλαντοειδείς να κυριαρχούν στο στράτευμα. Δυστυχώς αυτός ο στρατός ελέγχεται πλήρως από τους Σιωνιστές και χρησιμοποιείται ως χωροφύλακας του Διεθνούς Σιωνισμού.

Από το 2nd International Exhibition of Eugenics.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δεν φέρουν καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών τους.