Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

Η Φυλή ως θεμέλιο του Εθνικισμού

Η μόνη πολιτική ιδεολογία που αναγνωρίζει την σημασία της φυλής είναι ο Εθνικισμός. Ο κοσμοπολίτικος φιλελευθερισμός και ο κομμουνιστικός διεθνισμός αρνούνται την έννοια της φυλής, καθώς ακολουθούν τις επιδιώξεις της κοινής μήτρας τους, του Σιωνισμού. Ωστόσο, υπάρχουν πολλοί καλοπροαίρετοι πατριώτες και εν δυνάμει Εθνικιστές, οι οποίοι αγνοώντας τα φυλετικά ζητήματα, πέφτουν στην προπαγάνδα των εθνομηδενιστών σχετικά με την έννοια της φυλής.

Πολλοί ανγοί πατριώτες θεωρούν ότι η έμφαση που δίνεται στη φυλή από τους Εθνικιστές είναι κάπως παράταιρη και υπερβολική. Επηρεάζονται από την σχολική μασονική εκπαίδευση και τα σιωνιστικά ελεγχόμενα ΜΜΕ που προφανώς αποκρύπτουν ή υβρίζουν την επίδραση της φυλής στην ιστορία και στην κοινωνία. Οι απλοί αυτοί πατριώτες, ενώ αγαπούν το Έθνος τους, φτάνουν πολλές φορές στο σημείο να θεωρούν ότι ένας Κινέζος, ένας Ινδός, ένας Νέγρος, ένας Αβορίγινας, άμα γεννηθεί π.χ. στην Ελλάδα, μάθει Ελληνικά και πάει σε Ελληνικό σχολείο θα γίνει Έλληνας. Αυτή όμως είναι ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ και η προπαγάνδα των πανταχού διεθνιστών. Αυτοί οι απάτριδες διεθνιστές υποστηρίζουν ότι Έλληνας δεν γεννιέσαι, αλλά γίνεσαι και πρωτοστατούν στην "Ελληνοποίηση" λαθρομεταναστών.

Αν φέρουμε στην Ελλάδα Κινέζους λίγους λίγους και σταδιακά αντικαταστήσουμε τον γηγενή πληθυσμό, είναι προφανές ότι θα μιλάμε για έναν άλλο λαό. Ακόμα και αν σταδιακά μαθαίνουν Ελληνικά και πάνε σε Ελληνικά σχολεία, είναι βέβαιο ότι αυτοί μετά από κάποιες γενιές μπορεί να λέγονται Έλληνες, αλλά δεν θα έχουν καμία σχέση με τους προηγούμενους κατοίκους, τους σημερινούς Έλληνες. Αυτό γίνεται διότι οι διάφορες φυλές έχουν διαφορετικά σωματικά και ψυχικά γνωρίσματα. Ωστόσο η επίδραση της φυλετικής αλλοίωσης δεν είναι τόσο προφανής όταν οι αλλόφυλοι είναι λίγοι. Πολλοί αγνοί πατριώτες δεν μπορούν να την εντοπίσουν και την δικαιολογούν μέσω της τυχαιότητας. Άλλος λόγος αδυναμίας εντοπισμού είναι η φυλετική μίξη που έχει συμβεί στην Ευρωπαϊκή ήπειρο, με τα κράτη να διαθέτουν αρκετά διαφορετικά φυλετικά στοιχεία που αλληλεπικαλύπτονται. Όταν όμως οι αλλόφυλοι γίνουν πολλοί, τότε η διαφοροποίηση γίνεται εμφανής κοινωνικά, πολιτιστικά, θρησκευτικά, πολιτικά. Οι αλλόφυλοι δρουν με τον δικό τους ψυχισμό, έχουν διαφορετικά και συχνά αντικρουόμενα συμφέροντα και η κοινωνία καταλήγει ζούγκλα, με αδυναμία να αναπτυχθούν κοινά οράματα και επιδιώξεις. Οι πατριώτες, αν μελετήσουν τα φυλετικά ζητήματα και τους φυλετικούς τύπους στον άνθρωπο, γρήγορα θα διαπιστώσουν την σημασία της φυλής.

Οι Εθνικιστές επιδιώκουν την φυλετική ομοιογένεια, ώστε το Έθνος να έχει ψυχική ομοιογένεια και να είναι ευκολότερο να γίνει ισχυρό, με κοινά ιδανικά και θέληση. Όποιος θεωρεί ασήμαντη την έννοια της φυλής και υποστηρίζει ότι η εκπαίδευση αρκεί για να χαρακτηριστεί κάποιος ως μέλος του Έθνους, τότε δεν μπορεί να είναι Εθνικιστής. Όσο και αν είναι υπερήφανος Έλληνας, οι απόψεις του τελικά θα ταυτίζονται με αυτές των εθνομηδενιστών και θα επικροτεί έμμεσα το έργο της παγκόσμιας φυλετικής μίξης που υλοποιούν οι Σιωνιστές. Οι Εθνικιστές είναι φυλετιστές και βάζουν πάνω το αίμα από την "εκπαίδευση".

1 σχόλιο:

  1. Πολύ σημαντικά καί επίκαιρα αυτά πού αναφέρεις σχετικά μέ τόν εθνικισμό καί τό αντικείμενό του, τό Έθνος,όμως όπως φαίνεται από τήν εξέλιξη τέτοιων κινημάτων,στήν χώρα μας αλλά καί στήν Ευρώπη, η έννοια καί η σημασία τής Φυλής,έν προκειμένω τής λευκής,έχει σχεδόν απαλειφθεί σέ σημείο ώστε νά καλλιεργείται καί νά εκφράζεται ένας στεγνός σωβινισμός σέ κάθε εκάστη χώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δεν φέρουν καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών τους.