Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

Φυλή και γλώσσα

Οι φυλές στον άνθρωπο, διαφέροντας σωματικά και ψυχικά, είναι λογικό να διαφέρουν και ως προς την γλώσσα.

Διαφέροντας σωματικά, οι φυλές διαθέτουν διαφορετική δομή φάρυγγα και στοματικής κοιλότητας. Μπορεί αυτές οι διαφορές να είναι μικρές ή μη εμφανείς, ωστόσο το αποτέλεσμα στην ομιλία είναι έκδηλο. Η φωνή και ο τρόπος έκφρασης διαφέρει πολύ όσο μεγαλύτερη φυλετικά εξελικτική απόσταση υπάρχει. Είναι χαρακτηριστικό το ότι πολλοί φθόγγοι υπάρχουν μόνο σε συγκεκριμένες γλώσσες και απουσιάζουν σε άλλες. Επίσης ο τρόπος ομιλίας διαφέρει ακόμα και ως προς τον τονισμό, που έχουν π.χ. τα Ιταλικά και τα Ισπανικά ή ακόμα και ως προς την χρήση διαφορετικών τόνων ανά λέξη, όπως π.χ. στα Κινέζικα, ενώ υπάρχει ακόμα και η τελείως διαφορετική "κλικ" γλώσσα της νοτίου Αφρικής. Συνεπώς ενιαίος τρόπος έκφρασης των φθόγγων στον άνθρωπο δεν είναι δυνατό να υπάρξει, παρά τις προσπάθειες κάποιων γραφικών γλωσσολόγων.

Ως προς τον ψυχικό παράγοντα, οι διάφορες φυλές έχουν δικό τους τρόπο σκέψης. Παρότι είναι δύσκολο να μελετηθεί αυτό, ο τρόπος σκέψης τους καθρεπτίζεται στη γλώσσα που μιλούν. Η χρήση αφηρημένων εννοιών, συγκεκριμένων κλίσεων, μικρών ή μεγάλων λέξεων, αποτελούν στοιχεία που επηρεάζονται από τη φυλή. Άλλες φυλές διαθέτουν γλώσσες με εκατοντάδες χιλιάδες λέξεων, με...
μεγάλη ποικιλία και οι οποίες εκφράζουν πλήθος αφηρημένων εννοιών, ενώ από την άλλη υπάρχουν και γλώσσες οι οποίες έχουν λίγες λέξεις, προορισμένες για απλά πράγματα της καθημερινής χρήσης και της ζωής. Είναι αδύνατο να μην συσχετίσει την έννοια της φυλής με τη γλώσσα σε τέτοιες περιπτώσεις.

Οι διάφορες φυλές πολλές φορές αποκτούν τη γλώσσα μιας άλλης φυλής, συνήθως του κατακτητή, ή ακόμα και του κατεκτημένου αν θεωρείται ανώτερη ή κυριαρχεί στον πληθυσμό. Με ευκολία μπορεί μια διαφορετική φυλή να μιλήσει γλώσσα αρχικά αλλόφυλων. Αυτό σημαίνει ότι η γλώσσα δεν συνδέεται με τη φυλή άμεσα. Δηλαδή, αν μετά από χιλιετίες βρεθεί μια Γαλλική επιγραφή στη Σενεγάλη, δεν σημαίνει ότι οι εκει νέγροι ήταν φυλετικά όπως οι Γάλλοι. Ωστόσο, κάθε φυλή μιλά με διαφορετικό τρόπο την ίδια γλώσσα. Σε διάστημα αιώνων, η αρχικά επιβληθείσα γλώσσα μεταβάλλεται σε τέτοιο βαθμό στον τρόπο ομιλίας, στη γραμματική και στο λεξιλόγιο, ώστε να συμπέσει με την φυλετική προδιάθεση του λαού, ή για μικτούς λαούς, ένα ενδιάμεσο που να ικανοποιεί την πλειοψηφία των φυλών.

Για παράδειγμα, οι νέγροι στις ΗΠΑ μιλούν πολύ διαφορετικά την Αγγλική γλώσσα από τους λευκούς, παρότι ζουν εκεί για αιώνες. Ακούστε το εξής τραγούδι, όπου ο νέγρος, όσο περίεργο και αν σας φαίνεται, τραγουδά στην Αγγλική γλώσσα! Μπορεί η φυλή να μην ορίζει προφανώς τη γλώσσα που μιλά κάποιος, αλλά το βέβαιο είναι ότι η φυλή καθορίζει τον τρόπο γλωσσικής έκφρασης.

Η φυλετική προδιάθεση είναι ένας από τους κύριους παράγοντες διαφοροποίησης της γλώσσας στο διάβα των αιώνων, γεγονός που αγνοείται από τους "γλωσσολόγους". Η μεταβολή των γλωσσών είναι μια αργή διαδικασία. Ο φυλετικός μελετητής γνωρίζει ότι τις περισσότερες φορές, η εμφάνιση διαλέκτων ή ένα ιδίωμα σε μια περιοχή αποτελεί τις περισσότερες φορές ένδειξη ότι υπάρχει φυλετικά διαφορετικός πληθυσμός σε αυτήν την περιοχή.

13 σχόλια:

  1. https://archive.org/stream/NaziPrimerTheHitlerYouthManual/NaziPrimer-TheHitlerYouthManual#page/n39/mode/2up
    πραγματικά αν γινόταν να το μεταφράσουμε στα ελληνικά θα ήταν συναρπαστικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φυλετικά σου έχω μία πρόταση που θα σε κάνει διάσημο!! Να προτείνεις στις εκδόσεις Λόγχη ή Θούλη ή όποιες άλλες εθνικιστικές εκδόσεις ξέρεις να μεταφραστεί το βιβλίο. Είναι κρίμα να παραμένουν άγνωστα στο ελληνικό κοινό τέτοια βιβλία. Τι λές;

      Διαγραφή
    2. ΦΡΟΥΡΟΣ ΤΟΥ ΑΟΥΣΒΙΤΣ5 Νοεμβρίου 2013 στις 6:18 μ.μ.

      Συμφωνω με τον ανωνυμο 6:09.Πραγματικα εξαιρετικη ιδεα η οποια θα αναδειξει και το ιστολογιο.

      Διαγραφή
    3. Είμαι ο ανώνυμος που διαφωνούσαμε αυτές τις μέρες. Δεν έχω κάτι μαζί σου. Απλά θέλω και πρέπει να νοιώσεις περισσότερο Έλληνας. ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ.

      Διαγραφή
    4. ΦΡΟΥΡΟΣ ΤΟΥ ΑΟΥΣΒΙΤΣ5 Νοεμβρίου 2013 στις 6:49 μ.μ.

      Ουτε εγω εννοειται οτι εχω κατι προσωπικο μαζι σου.Ειμαι Ελληνας με ολη την σημασια της λεξεως,πληρης εθνοφυλετικης συνειδησεως,γι'αυτο και ενδιαφερομαι και για τους Ευρωπαιους αδελφους μας,φανατικος Εθνικοσοσιαληστης ρατσισταρος και δεν ειμαι κανενα ""γερμανακι"".

      Διαγραφή
    5. ΦΡΟΥΡΟΣ ΤΟΥ ΑΟΥΣΒΙΤΣ5 Νοεμβρίου 2013 στις 6:52 μ.μ.

      Και φυσικα θελω να γινει γνωστο το ιστολογιο.

      Διαγραφή
    6. ΦΡΟΥΡΟΣ ΤΟΥ ΑΟΥΣΒΙΤΣ5 Νοεμβρίου 2013 στις 7:40 μ.μ.

      Συγγνωμη λαθος Εθνικοσοσιαλιστης και οχι σοσιαληστης.(ο νοων νοειτο)*

      Διαγραφή
    7. ΦΡΟΥΡΟΣ ΤΟΥ ΑΟΥΣΒΙΤΣ6 Νοεμβρίου 2013 στις 6:44 μ.μ.

      Αγαπητε ανωνυμε ημουν επιθετικος απεναντι σου γιατι με προσβαλλε ο ατυχεστατος χαρακτηρισμος ""βαρβαροι""για τους Αριους αδερφους μας.Εγω,οπως και πολλοι αλλοι Ελληνες,που εχω νορδικους συγγενεις εξ αιματος ειχα εναν παραπανω λογο να αντιδρασω ετσι.

      Διαγραφή
  2. ΦΡΟΥΡΟΣ ΤΟΥ ΑΟΥΣΒΙΤΣ5 Νοεμβρίου 2013 στις 5:25 μ.μ.

    Ακριβως οπως πολυ σωστα αναφερει το κειμενο εκτος απο τελειως διαφορετικο ψυχισμο,υπαρχει και τελειως διαφορετικος τροπος ομιλιας.Χαρακτηριστικο,οπως παλι σωστα αναφερεται,παραδειγμα ειναι ο τροπος """ομιλιας""" των υποφυλων της υποσαχαριας αφρικης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΦΡΟΥΡΟΣ ΤΟΥ ΑΟΥΣΒΙΤΣ5 Νοεμβρίου 2013 στις 6:14 μ.μ.

    Επισης ιδιαιτερα αστειος ειναι ο τροπος εκφορας των τσαντιρογυφτουλων και των λαθροαδελφων τους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕθνικοσοσιαλΜεταφραστής6 Νοεμβρίου 2013 στις 3:35 π.μ.

    Αν ο διαχειριστής επιθυμεί να υλοποιηθεί η πολύ καλή πρόταση και πρωτοπόρα ιδέα του χρήστη "5 Νοεμβρίου 2013 - 6:09" ώστε να αναδειχθεί το ιστολόγιο στο κυβερνοχώρο μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου. Δε θεωρώ, πάντα κατά τη προσωπική μου αντίληψη, πως είναι απαραίτητο να έλθεις σε επικοινωνία με κανένα μεγάλο εκδοτικό οίκο όπως η "Θούλη" και ούτε πρόκειται κάποια μεγάλη εκδοτική εταιρεία μέσω πρότασης εκ μέρους σου να πραγματοποιήσει άμεσα το αίτημα σου ή/και των αναγνωστών και να παραπέμψει στο πρόσωπο σου και στο προσωπικό σου έργο, το οποίο είναι άριστο, εάν και εφόσον επιθυμείς να πορευθείς έτσι. Πόσο μάλλον να μπορέσεις να κάνεις προσωπική και μόνο χρήση του αποτελέσματος της ζητούμενης ειδικής και πάνω σε πολύ συγκεκριμένες γνώσεις και δυνατότητες εργασίας. Αυτά εφόσον δεν σχετίζεσαι άμεσα με το αποτέλεσμα της εργασίας της μεταφράσεως και παρότι ως αντιλαμβάνεται κανείς απ'το έργο σου έχεις γνώση της αγγλικής, να γλυτώσεις χρόνο που θα μπορούσες να εναποθέσεις στη προσωπική σου δουλειά. Πολύ προσιτή διαπραγμάτευση κοστολόγησης υπηρεσιών άπο άτομο με διδακτορικό στην αγγλική φιλολογία και σπουδές στο εξωτερικό, ήδη απασχολούμενο ως μεταφραστή, με άριστη γνώση πάνω στα φυλετικά/ανθρωπολογικά ζητήματα και στην ιστορία του ΒΠΠ'. Ούτως ή άλλως κάποια δεδομένη στιγμή σκόπευα να κάνω με προσωπική απόφαση μετάφραση όλων αυτών των χρυσών και υποσκελισμένων εγχειριδίων και παρεμφερούς διδακτικής ύλης ειδικά για τις νέες γενιές, και ούτως ή άλλως μάλλον θα γίνει, δεδομένης οποίας εργοδοσίας ή μη. Δίδεται σε περίπτωση που δεν αναγνωρίζεις πως πληρούνται οι ανάγκες μεταβίβασης της συνολικής εικόνας (στο σημείο που χρήζει ανάγκης) και των ιδιαιτέρων εννοιών και όρων των φυλετικών κ.ο.κ. εγχειριδίων, καθώς και η προσάρτιση επιπρόσθετων εννοιών, εξηγήσεων και παραπομπών για το ευρύ κοινό και τους πλέον σχετικούς ακόμα με το θέμα, μεταφορά (και φιλολογική) απ'το προτότυπο κλπ η δυνατότητα απόρριψης του περιεχομένου μετά απο διάβασμα κάποιου δείγματος (ίσως επιλεγμένου προς μετάφραση βάσει ιδίας προτίμησης). Στο μέλλον, αν και εφόσον λάβεις κάποια συγκεκριμένη απόφαση βάσει των παραπάνω ήδη προσυπογεγραμμένων εκ μέρους μου σε περίπτωση συμφωνίας όρων, δίδεται η δυνατότητα, αναλογικά του κόστους εργασίας, προσφοράς αναγκαίων ογκόδων μεταφράσεων γενικότερα για προσωπική σου χρήση με δική σου πρόταση. Εάν επιθυμείς να προσυπογράψεις το ειδικό δικαίωμα χρήσης των μεταφρασμένων, στο εγγύς μέλλον, διδακτικών μέσων αυτών, απ'το ιστολόγιο, παρακαλείσαι να επικοινωνήσεις στο:

    DieSturmabteilung3133@gmail.com


    Αναγνώστης σου εδώ και δύο μήνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κυριοι
    Τελικα ο Δημοπουλος στην Καταγωγη των Ελληνων-παρόλα τα λαθη και τα μαλλον πολιτικα του συμπερασματα-εχει δικιο για ενα πραγμα.Εν αρχη ην η φυλη,ουχι η Πατρις...Ειμαι πρωτα ο,τι ειμαι φυλετικα και μετα Ελληνας.Το αστερι του δαυιδ με κανει να ΞΕΡΝΑΩ,αχ το Αουσβιτς ΠΟΣΟ τ'αγαπαω...
    Νικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. πρωτα ελληνας εθνικη συνειδηση και προγονοι μεεθνικη συνειδηση να υπαρχει ζητωη ελλας ζωτω ο μεταξας που εσεις κατηγορειτε πατρις θρησκεια οικογενεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δεν φέρουν καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών τους.