Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Το φυλετικό υπόβαθρο της δημιουργίας της Βρετανικής Αυτοκρατορίας

Η Βρετανική Αυτοκρατορία έφτασε στο εδαφικό της απόγειο το 1922, με την έκταση που έφτανε στο ένα τέταρτο του πλανήτη. Λεγόταν ότι "ο ήλιος δεν δύει ποτέ στην Βρετανική Αυτοκρατορία". Αποτέλεσε την μεγαλύτερη παγκόσμια δύναμη μέχρι και τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Αρχικές εξορμήσεις ξεκινούν ήδη από τον 16ο αιώνα, όταν η Αγγλία βλέποντας την επέκταση της Ισπανίας και Πορτογαλίας στην Αμερική. Έτσι ξεκίνησε και αυτή την δική της κατακτητική επέκταση στην Αμερική, έπειτα σε Αφρική, Ασία και Ωκεανία.

Οι λόγοι της τεράστιας επέκτασης της Βρετανικής Αυτοκρατορίας ήταν πολιτικοί. Η Βρετανία μέχρι το 1700 έχει ένα κύριο πάτημα στις δυτικές ακτές των ΗΠΑ και λίγους ασήμαντους θύλακες αλλού. Στα τέλη του 17ου αιώνα, ο Κρόμγουελ καταφέρνει να κάνει την Βρετανία όργανο των σιωνιστών. Μετά από λίγα χρόνια,...
η Βρετανία έχει υποταχθεί πλήρως στους σιωνιστές και το σχέδιο για την παγκόσμια σιωνιστική κατάκτηση αρχίζει να παίρνει σάρκα και οστά, καθώς μία από τις σημαντικότερες στρατιωτικές δυνάμεις της εποχής πλέον τους ανήκει. Η μασονία φαίνεται να βοήθησε στην σιωνιστική υποδούλωση, καθώς λίγα χρόνια μετά ιδρύεται και επίσημα στην Αγγλία και δημιουργεί υποτακτικούς του σιωνισμού μέχρι και σήμερα παγκοσμίως. Η απόκτηση αποικιών αποτελεί βασικό παράγοντα της οικονομίας και ειδικά της βιομηχανίας όπλων, με αποτέλεσμα οι σιωνιστές να προσπαθούν με κάθε τρόπο να αποκτήσουν αποικίες. Επειδή όμως οι περισσότερες αποικίες ανήκουν ήδη σε άλλες χώρες, η επέκταση της Βρετανικής Αυτοκρατορίας έπρεπε να περάσει μέσα από πολέμους με άλλα Ευρωπαϊκά κράτη. Έτσι ξεκινούν σιωνιστικά καθοδηγούμενοι πόλεμοι ακόμα και παγκοσμίου βεληνεκούς με διάφορες αφορμές, όπως π.χ. ο Πόλεμος της Ισπανικής Διαδοχής, ο Επταετής Πόλεμος και πολλοί άλλοι, με την Βρετανία συνεχώς νικήτρια και τις υπόλοιπες χώρες, να της παραδίδουν τις αποικίες τους. Έτσι η Βρετανική Αυτοκρατορία σιγά σιγά γιγαντώνεται.

Οι λόγοι της δημιουργίας της είναι πολιτικοί, αλλά και φυλετικοί. Οι πολιτικοί λόγοι είναι η ακόρεστη δίψα των σιωνιστών για παγκόσμια εξουσία και στρατιωτική υπεροχή τους, ώστε να ικανοποιήσουν τα σχέδια για παγκόσμια κατάκτηση, με όχημα την Βρετανική Αυτοκρατορία. Το ότι αυτό θα περνούσε μέσα από ποταμούς αίματος αθώων και άσχετων και δεκάδες πολέμους δεν έχει καμία σημασία για τους σιωνιστές, καθώς για αυτούς ο στόχος, της παγκόσμιας κατάκτησης, αγιάζει τα μέσα. Έτσι κι αλλιώς γκόιμ θα πεθάνουν. Όταν οι ΗΠΑ στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο απέδειξαν ότι είναι πιο ισχυρές βιομηχανικά και εξίσου σιωνιστικά χειραγωγούμενες με τη Βρετανία, οι σιωνιστές διέλυσαν στα γρήγορα την Βρετανική Αυτοκρατορία και την αντικατέστησαν με την στρατιωτική μηχανή των ΗΠΑ, ως σιωνιστικό τοποτηρητή του πλανήτη, μέχρι και σήμερα.

Το φυλετικό υπόβαθρο της δημιουργίας της Βρετανικής Αυτοκρατορίας είναι ιδιαίτερα σημαντικό. Μπορεί οι εντολές να δίνονταν από σιωνιστές, ωστόσο την επέκταση πραγματοποιούσαν Βρετανοί στρατιώτες. Η πειθαρχία και η μαχητική τους ικανότητα, σε συνδυασμό με τον εξελιγμένο οπλισμό, του καθιστούν ανίκητους. Σε ξηρά και θάλασσα, οι Βρετανοί αποδεικνύονται άριστοι μαχητές και όντας ελάχιστοι, καταφέρνουν να υποδουλώνουν λαούς εκατομμυρίων. Αυτή η κουκίδα στον χάρτη που λέγεται Βρετανία, καταφέρνει να υποδουλώσει το ένα τέταρτο του πλανήτη, πράγμα που δεν έκανε καμία άλλη αντίστοιχη κουκίδα.

Οι Βρετανοί φυλετικά αποτελούνται από Ατλαντοειδείς, Κρομανοειδείς και Νορδικούς. Ο Βρετανός ανθρωπολόγος John Beddoe, μέτρησε κεφαλικό δείκτη των Βρετανών 77,8 πράγμα που σημαίνει ότι οι βραχυκέφαλοι πλησιάζουν την ανυπαρξία. Οι τρεις αυτοί δολιχοκέφαλοι φυλετικοί τύποι είναι άριστοι μαχητές με δυνατότητα πειθαρχίας και ειδικά οι Ατλαντοειδείς και Νορδικοί εκπαιδεύονται άριστα. Δηλαδή, περίπου το 100% του πληθυσμού της Βρετανίας είναι μάχιμοι. Αυτό εξηγεί το γιατί ένα νησάκι της Ευρώπης κατέκτησε το ένα τέταρτο του πλανήτη, υπό μια αχόρταγη εξουσία. Παράλληλα δεν πρέπει να ξεχνάμε και το υψηλό πνευματικό υπόβαθρο Ατλαντοειδών και Νορδικών, οι οποίοι συνεισέφεραν σε επιστημονικό και βιομηχανικό επίπεδο, ώστε να καταστήσουν την Βρετανία πρώτη βιομηχανική και στρατιωτική δύναμη, δίνοντας την καλύτερη τεχνολογία όπλων στους στρατιώτες στο μέτωπο. Μην ξεχνάμε όμως ότι σήμερα η Βρετανία εκφυλίζεται διαρκώς με την εισροή Ινδών, Κινέζων, Αράβων και λοιπών αλλόφυλων, με συνέπεια οι γηγενείς να μειώνονται δραματικά.

Συνεπώς, το κίνητρο για την δημιοργία της Βρετανικής Αυτοκρατορίας ήταν σημαντικό, όμως δύσκολα θα εκπληρωνόταν χωρίς το κατάλληλο φυλετικό υπόβαθρο της Βρετανίας, σε μαχητικές και επιστημονικές ικανότητες.

7 σχόλια:

  1. Μην ξεχνάμε ότι στην Βρετανία υπάρχουν και Μεσογειακοί ιδίως στην Σκωτία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΡΟΥΡΟΣ ΤΟΥ ΑΟΥΣΒΙΤΣ5 Φεβρουαρίου 2014 στις 5:56 μ.μ.

      Οντως ετσι ειναι υπαρχουν Μεσογειακοι στην Βρεταννια και ιδιως στην Σκωτια,αλλωστε και οι ιδιοι οι Ατλαντοειδεις Μεσογειακοι ειναι με την ευρυτερη εννοια του ορου.Παρεμπιπτοντως συγχαρητηρια στον διαχειριστη για αυτην την εξαιρετικη αναρτηση υψηλοτατου κοινωνικοφυλετικου και γενικοτερα επιστημονικου επιπεδου.

      Διαγραφή
    2. Μερικά παραδείγματα μεσογειακών (δεν είμαι σίγουρος ότι είναι όλοι μεσογειακοί καλό θα ήταν να τοποθετηθείτε και οι υπόλοιποι στο θέμα αν είναι δυνατόν)
      http://en.wikipedia.org/wiki/Russell_Brand
      http://en.wikipedia.org/wiki/Christopher_Lee
      http://en.wikipedia.org/wiki/James_Purefoy
      http://en.wikipedia.org/wiki/Sean_Connery

      Διαγραφή
    3. ΦΡΟΥΡΟΣ ΤΟΥ ΑΟΥΣΒΙΤΣ6 Φεβρουαρίου 2014 στις 7:44 μ.μ.

      Μεσογειακοι στην Βρεττανια και ιδιως Σκωτια*(εκ παραδρομης το λαθος εννοειται)

      Διαγραφή
  2. Κ. ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΑ ΟΙ ΟΥΝΟΙ ΤΟΥ ΑΤΤΙΛΑ ΤΙ ΑΠΕΓΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ἀφῆσαν τὸ γενετικό τους ἴχνος στὴν ἀνατολικὴ καὶ κεντρικὴ Εὐρώπη, ἰδίως σὲ Οὐγγαρία, βόρεια Ῥουμανία, Τσεχοσλοβακία κ.λπ.. Καλὰ τὰ λέει ὁ διαχειριστὴς σχετικὰ μὲ τοὺς φυλετικοὺς τύπους τῆς Εὐρώπης, ἀλλὰ ὑπάρχει & ἀξιοσημείωτη μογγολικὴ ἐπίδρασι σὲ ἀρκετὲς περιοχὲς τῆς Εὐρώπης (κυρίως στὴν ἀνατολικὴ & τὰ βαλκάνια) ἀπὸ τὶς ἐπιδρομὲς Οὔνων, Τατάρων, Ἀβάρων, Μαγυάρων, Μογγόλων κ.λπ. ἀσιατικῶν φὐλων.

      Διαγραφή
  3. Το θέμα της βρετανικής αυτοκρατορίας και γενικά των αποικιών το αναλύει σωστά ο Αδόλφος Χίτλερ στο βιβλίο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δεν φέρουν καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών τους.