Κυριακή 8 Μαΐου 2016

Ο μόνος τρόπος "of making a man" κατά τον Earnest Hooton



"Ένας τρόπος μόνο υπάρχει για να διαμορφώσουμε τον άνθρωπο και αυτός είναι βιολογικά."

Earnest Hooton, Twilight of man


Ο διάσημος Αμερικανός ανθρωπολόγος είχε βαθιά πίστη στην αξία της κληρονομικότητας. Η μελέτη της ανθρωπολογίας τον οδήγησε άμεσα στο συμπέρασμα ότι η ανισότητα μεταξύ των ανθρώπων είναι ίδιον της φύσης. Ο ίδιος προσπάθησε να μελετήσει κοινωνικά φαινόμενα υπό το φυλετικό πρίσμα. Εφάρμοσε αναλυτική φυλετική τυπολογία και έγινε θιασώτης της ευγονικής.

Όπως όλοι οι εγνωσμένοι ανθρωπολόγοι, διαπίστωνε ότι η εκπαίδευση επηρεάζει μόνο την παρούσα γενιά και ελάχιστη σημασία έχει μακροπρόθεσμα. Οι κληρονομικές-φυλετικές προδιαθέσεις...
είναι αυτές που έχουν σημασία και βελτιώνουν πραγματικά τον άνθρωπο. Η εκπαίδευση δεν αλλάζει την βαθύτερη φύση του ανθρώπου. Η αλήθεια είναι αυτή που λέει ο Hooton. Ο μόνος τρόπος "of making a man" είναι βιολογικά.

4 σχόλια:

  1. Η ευγονική είναι η μοναδική λύση τόσο για τον Ελληνικό Έθνος,όσο και για τη Λευκή Φυλή γενικότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. όλοι οι Superman της Λευκής Φυλής είναι μαζεμένοι εδω πέρα υποτίθεται, και το μόνο που κάνετε είναι να βρίζεστε σαν οπαδοί ομάδας ... Είστε όλοι γελοίοι και γραφικοί και λυπάμαι που υπάρχουν "εθνικιστές" σαν του λόγου σας . Χανόμαστε και εσείς διαφωνείτε για το πόσο καθαροί είναι κάποιοι συναγωνιστές . Αναλογιστείτε για μια στιγμή που βρίσκεστε , γιατί ζείτε και ποιος είναι ο πραγματικός σκοπός του εθνικιστή , και πάντε μπροστά στον καθρέπτη , όχι για να δείτε τον φυλετικό σας τύπο , αλλά για να αποφασίσετε κοιτώντας σας , τι θα κάνετε απο δω και πέρα . Σταματήστε να ασχολείστε με την χρυσή Αυγή και τον "βρώμικο" αρχηγό της γιατί δεν σας παίρνει . Αυτός κατάφερε κάτι στην ζωή του , όπως το κατάφερε, και είναι Αρχηγός εκεί που είναι . Εσείς Άριοι που είστε ? Στο pc σας και κράζετε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ σέβομαι τον αγώνα των εθνικιστών και δεν ψάχνω άμα έχουν η δεν έχουν εξωευρωπαϊκη επίδραση άλλη βγαίνουν και λένε τα 3/4 της Αθήνας είναι αρμενοειδής.

      Rum

      Διαγραφή
    2. Αυτοί οι "άλλοι" τρολλάρουν στηριζόμενοι στη διάθεση για κουβέντα και στο πείραγμα που κάνουν ενώ γράφουν εξωπραγματικά γελοία πράγματα.

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δεν φέρουν καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών τους.