Σάββατο 23 Ιουλίου 2016

Φυλετικός χάρτης της Ωκεανίας - Vallois


Ο χάρτης απεικονίζει τις μετακινήσεις των ανθρώπινων πληθυσμών στην Ωκεανία, οι οποίες σχηματοποίησαν την κατανομή των φυλετικών τύπων.

Οι μετακινήσεις είναι όλες προϊστορικές. Πρώτοι εισήλθαν οι Negritos στην ευρύτερη περιοχή, ξεκινώντας...
από την Ινδοκίνα και περνώντας στις Φιλιπίννες και σε άλλα μέρη της Ωκεανίας. Οι Australoid κατευθύνθηκαν προς την Αυστραλία. Ένας άλλος νεγροειδής κλάδος, οι Melanesid, ξεκινώντας λογικά και αυτοί από την Ινδοκίνα, μετακινήθηκαν προς την σημερινή Μελανησία. Οι Polynesid, ένας μογγολικός κλάδος, αποίκησαν πλήθος περιοχών της Ωκεανίας, ξεκινώντας από την Μικρονησία και επεκτεινόμενοι μέχρι όλη την σημερινή Πολυνησία και τη Νέα Ζηλανδία.

Αυτές οι προϊστορικές μετακινήσεις καθόρισαν την φυλετική σύνθεση της περιοχής. Negritos ζουν ακόμα σε διάφορα μέρη της νοτιοανατολικής Ασίας και του αρχιπελάγους της Μαλαισίας. Οι Australid βρίσκονται μέχρι και σήμερα στην Αυστραλία, παρότι περιορισμένοι από τους λευκούς. Οι Melanesid εντοπίζονται μέχρι τις μέρες μας στην Μελανησία, ενώ οι Polynesid αποτελούν τον κυρίαρχο πληθυσμό μέχρι και σήμερα στα περισσότερα νησιά της Ωκεανίας.

Από Vallois H. V., Les races humaines, 7th ed., 1967.

3 σχόλια:

  1. Πήγαν οι Λευκοί,τους έκαναν ανθρώπους και από πάνω τους κατηγορούν και για ρατσιστές εκεί στην Αυστραλία.
    Αν στη λευκή φυλή δεν είχε εισβάλει το δηλητήριο του φιλελευθερισμού και των ελαφρών ηθών της σημερινής Δύσης,ο λευκός άνθρωπος θα έπαιρνε δικαιωματικά τη θέση που του ανήκει στον πλανήτη.Αλλά θέλει και τα παθαίνει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άν το ενα και αν το άλλο,αφού δεν την έχει πάρει απλά δεν του ανήκει,πολλές φορές έχει αναφερθεί ο νόμος του ισχυρού και της ζούγκλας και κάποιοι για να υποτιμήσουν την νοημοσύνη και κυριαρχία των εβραίων αρχίζουν αρλούμπες του τύπου ήταν οι συνθήκες τέτοιες που έπρεπε να γίνουν πονηροί και να σχεδιάζουν στο παρασκήνιο,η ισχύ για την φύση είναι υποκειμενική,αν αυτά τους κατέταξαν στους "ισχυρότερους" δεν έχει νόημα το πως το κατάφεραν,κάποιοι αυτιστικοί ας φαντασιώνονται ευγενείς,άριστους,αψεγάδιαστους,ηθικούς,τίμιους,πολεμόχαρους λευκούς κι ας πάνε να δούνε κανα anime γιατί έχουνε χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα.Και αν για την κατάσταση αυτή φταίει ο έλεγχος των μαζών(φιλελευθερισμός,φεμινισμός κλπ -ισμός),τότε είτε λευκοί,είτε μαύροι,είτε πράσινομωβ δεν είναι παρά ευκόλως χειραγωγήσιμες μάζες και τίποτα δεν θα μπορούσε να τους ανήκει και αν κάποτε τους "άνηκαν"πολλά για να αποτελούνε πρότυπα για αριόπληκτους το σήμερα αποδεικνύει ότι και τότε οι συνθήκες το απαιτούσαν και προσαρμόστηκαν.

      Διαγραφή
    2. Κάπου έχεις μπερδευτεί.Κανείς,ούτε εγώ,υποστηρίζει ότι οι Λευκοί είναι υπεράνθρωποι ή ημίθεοι,απόγονοι Ολυμπίων Θεών.Αυτό που λέμε είναι ότι είναι ανώτεροι(θέλουμε δε θέλουμε) από τις άλλες ανθρώπινες φυλές.Συνεπώς ως ανθρώπινη φυλή,έχει ελαττώματα,έτσι λοιπόν και από τον φιλελευθερισμό θα επηρεαστεί και από την κάθε σάπια θεωρία,όταν δεν υπάρχουν ήθη και αξίες,όταν βρίσκεται σε παρακμή.
      Συμπερασματικά,οι Λευκοί,είναι πάνω από όλα άνθρωποι,με μεγαλύτερες ικανότητες από τους υπόλοιπους μεν,αλλά άνθρωποι δε.Με αδυναμίες.Δεν είναι θεοί!
      Το ότι σήμερα επικρατούν άλλοι εις βάρος των λευκών,ευθύνη φέρουν και οι λευκοί αλλά και άλλοι παράγοντες,όπως και ο παράγοντας της διαφορετικότητας και της προσαρμογής σε κάθε εποχή,που πότε ευνοεί τους μεν,και πότε τους δε!

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δεν φέρουν καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών τους.