Κυριακή 7 Μαΐου 2017

Eugen Fischer: Η επιστήμη κατέστρεψε δια παντός την θεωρία της ισότητας


"Ότι δεν κατάφερε ο Δαρβινισμός, η γενετική το έχει καταφέρει. Κατέστρεψε την θεωρία της ισότητας μεταξύ των ανθρώπων... Η θεωρία της κληρονομικότητας των ψυχικών γνωρισμάτων, όπως και των σωματικών, έχει πλέον δικαιωθεί"



Ο Γερμανός ιατρός, ανθρωπολόγος και γενετιστής υπήρξε κορυφαία φυσιογνωμία της ανθρωπολογικής επιστήμης, συνεισφέροντας παράλληλα στα πρώτα στάδια της γενετικής. Για χρόνια ήταν ένα από τα πρώτα ονόματα παγκοσμίως στον χώρο. Μελέτησε την κληρονομικότητα, αποδεικνύοντας...
πρώτος ότι οι νόμοι του Μέντελ εφαρμόζονται και στον άνθρωπο. Η εμπειρία του στον τομέα, τον οδήγησε στο συμπέρασμα ότι τα ψυχικά γνωρίσματα κληρονομούνται, όπως και τα σωματικά.

Η συνειδητοποίηση ότι πρώτον, τα ψυχικά γνωρίσματα διαφέρουν ανά φυλή και δεύτερον τα ψυχικά γνωρίσματα κληρονομούνται, καθιστά προφανές ότι δεν νοείται ισότητα μεταξύ των ανθρώπων. Μένει να δούμε σε μακροπρόθεσμο στάδιο κατά πόσον η επιστημονική αλήθεια θα θριαμβεύσει πάνω από τις κίβδηλες αντιφυσικές θεωρήσεις.

45 σχόλια:

  1. Ατλαντοειδής υπήρξε ο Fischer;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διναρικός, προφανώς.

      Διαγραφή
    2. Καθαρός διναρικός είναι. https://www.google.gr/search?q=eugen+fischer&client=ms-android-samsung&prmd=inv&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiQsZ_c2t7TAhVpD5oKHT6-AGMQ_AUICSgB&biw=360&bih=559#imgrc=xBrA6gQxE00SjM:

      Διαγραφή
    3. Ειναι αληθεια οτι οι εβραιοι του ισραηλ φυλετικα περα απο αρμενοειδης εχουν και βαλτικη-τουρανικη επιδραση?

      Διαγραφή
    4. Έχουν γενικά πολλές επιδράσεις.

      Οι Ασκεναζίμ η αριστοκρατία τους δεν είναι τυχαίο ότι απαρτίζονται από κυρίως Λευκού φαινοτύπους σαν τον Βαλτικό Ντι Κάπριο.

      Διαγραφή
    5. Ισχυει οτι φυλετικα οι Βασκοι ειναι μεσογειακοι η λενε μαλακιες

      Διαγραφή
  2. Οι Αλπικοί με την συντηρητικούρα και τον φόβο αλλαγής των, ψηφίσαν κατά πλειοψηφία Μακρόν.

    Νορδικοί στον Βορά και Μεσογειακοί στον Νότο, Λεπέν!

    Διαχειριστά γράψε άρθρο!

    https://www.nytimes.com/interactive/2017/05/07/world/europe/france-election-results-maps.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχώς και οι ΚΜ, Μακρόν ψήφισαν κοντά στα Πυρρηναία!

      Διαγραφή
    2. Μη νομιζεις οι αλπικοι καποιας ηλικιας σημερα ειναι οι πιο εθνικιστες καθως λογω της "συντηρητικουρας τους" βλεπουν τις αρχες και τις αξιες τους να αποδομουνται μια προς μια και αντιδρουν.

      Διαγραφή
    3. Ελλην ενα τεραστιο ποσοστο ψηφων του Μακρον προερχονται απο μεταναστες,μονο οι Αλγερινοι ειναι 5εκ,Μαροκινοι 1.5κ,οι μαυροι ειναι καπου 5κ...και φαντασου ποσοι αλλοι ειναι...και αυτα ειναι με επισημα στοιχεια μιας και η γαλλικη αστυνομια απαγορευεται να συλλεξει στοιχεια με βαση εθνικοτητας.

      Διαγραφή
    4. οσο για τον Νοτο πιγεναι Μασσαλία και Νίκαια να δεις τι γινεται...παντως αναρωτιεμαι ποσοι ηταν οι εθνηκα γαλλοι που τον ψηφισαν.

      Διαγραφή
    5. Στην Αλσατία και τη Λωρραίνη είναι κυρίως Γερμανικής καταγωγής, που παραδοσιακά ψηφίζουν Εθνικό Μέτωπο και πάντα υποστήριζαν τους εθνικοσυντηρητικούς. Το αξιόλογο, που επληθεύει την παρατήρησή σου 100%, είναι πως το ίδιο συνέβη και στη Νίκαια και στη Μασσαλία, καθώς κι άλλες νότιες (Κορσική) κι νοτιοανατολικές περιοχές, όπου προφανώς υπάρχουν μεσογειακοί.
      Θα μπορούσε να ειπωθεί πως αυτοί έχουν πληχθεί από την ισλαμική τρομοκρατία, αλλά το ίδιο συμβαίνει και σε περιοχές με ατλαντικούς πληθυσμούς στη δυτική Γαλλία (Μπορντώ) αν κι εκεί όπου θα έπρεπε λογικά να βρίσκεται ο πυρήνας τους είναι τα μικρότερα ποσοστά του ΕΜ εκτός Παρισίων. Παρομοίως, στο Πα ντε Καλαί, όπου βρίσκονται οι καταυλισμοί προσφύγων και γίνονται έκτροπα καθημερινά κι ολημερίς, η Λεπέν "κονταροχτυπήθηκε" με τον Μακρόν. Ενδείξεις πως τελικά, το λαθρομεταναστευτικό και η τρομοκρατία, δεν έπαιξε και τόσο σημαντικό ρόλο στις εκλογές αυτές.

      Διαγραφή
    6. Συμφωνώ με όλα, όσα λέτε, αλλά εάν το δούμε φυλετικά, ο Βοράς που ψήφισε κατά το μεγαλύτερο ποσοστό Λεπέν, μαζί με τις αμιγώς Μεσογειακές περιοχές της Μασσαλίας, δεν νοείται αλλιώς, διότι ο Βοράς έχει ελάχιστους μετανάστες αλλά Νορδική συνιστώσα. Δεν αντέχω άλλο αστικό Αλπικό φόβο για αλλαγη!

      Διαγραφή
    7. Πάντως όντως και οι Ατλαντοειδείς της Βρετάνης, Μακρόν ψήφισαν...

      Διαγραφή
    8. Πολύ σωστά ανώνυμε περί της Αλσακίας-Λωρραίνης, όμως, οι νοτιοδυτικές Γερμανικές περιοχές ψηφίζουν χάλια, όλο Σοσιαλδημοκράτες και πρώτο κόμμα είναι οι Πράσινοι! Μέχρι και χασισομάγαζα έχουν! Οπότε δεν είναι όλα πολιτισμικά, και ο φυλετικός παράγων παίζει ρόλο διότι η νοτιοδυτική Γερμανία είναι κυρίως Αλπική, ενώ η Βόρειος Γαλλία έχει αρκετό Νορδικό αίμα.

      Διαγραφή
    9. Ελλην κι ολοι σασ σωστα ολα αυτα που λετε αλλα δικη μου γνωμη μεγαλυτερο ρολο επαιξαν οι μεταναστες,35εκ ψηφους πηρε ο Μακρον κι ενα τεραστιο ποσοστο ερχεται απο μεταναστες.Μονο οι Βορρειο Αφρικανοι(Μαροκινοι,Αλγερινοι,Τυνησιοι,Αιγυπτιοι) αγγιζουν τους 10εκ εαν οχι παραπανω,βαλε και 5εκ μαυρους,βαλε κι σχεδον 1εκ κινεζους...αστα Ελλην...

      Διαγραφή
    10. Ναι αλλά αυτοί δεν είναι στις περιοχές των Αλπικών, αλλά κυρίως στα αστικά κέντρα και στα νότια παράλια. Ούτε στην Βρετάνη, ούτε στο Μπορντώ ούτε στην κεντρική Γαλλία.

      Διαγραφή
    11. Εχεις δικιο και δεν ειπα τιποτα περι Αλπικων απλως ειπα οτι η νικη του Μακτον ειναι καθαρα λογω μεταναστων ακομη κι εκει εχει 1εκ Τουρκους.Δικη μου γνωμη χωρις την ψηφο των μεταναστων κυριως απο Αφρικη-Ασια θα ειχε καπου στους 15εκ ψηφους...

      Διαγραφή
    12. Η Αλσατία και η Λωρραίνη είναι ιδιαίτερες περιπτώσεις Γερμανικών περιοχών, που επειδή παραδόθηκαν στη Γαλλία μετά τον Β' ΠΠ, δεν υπέστησαν την "αποναζιστικοποίηση". Γι' αυτό και δεν έχουν πρόβλημα να ψηφίσουν Λεπέν, ή κάποιον πραγματικά εθνικιστικό σχηματισμό. Βέβαια, δεν πρέπει να περιμένει κανείς πολλά από αυτούς, αλλά σε κάθε περίπτωση είναι μακράν οι πιο συντηρητικές περιοχές στη Γαλλία.

      Διαγραφή
    13. Σωστοί και οι δύο.

      Ευτυχώς υπάρχει μία αμιγώς Εθνικιστική Χ.Α. στην Ελλάδα διότι και η Λεπέν παρότι έπαιξε το παιχνίδι των αστών, μία τρύπα στο νερό έκανε.

      Διαγραφή
    14. οσο για την Λεπεν τιποτα το ιδιαιτερο δεν εχει Ελλην.Εχει πει απο μονη της πως αμα ολοι αυτοι οι μεταναστες ενσωματωθουν στην γαλλικη κοινονια δεν εχει προβλημα με λιγα λογια αμα η γαλλια ειναι 80% μη ευρωπαιοι/μη γαλλοι και 20% εθνικα γαλλοι αυτη δεν θα εχει προβλημα διοτι αυτο το 80% θα συμπερεφερεται σαν τους Γαλλους κι οχι μονο αυτο αλλα κι αλλα πολλα,ασε Ελλην τιποτα δεν ειναι και η Λεπεν ειχαμε να λεγαμε...ψευτικες ελπιδες.

      Διαγραφή
    15. Ακριβώς, ανώνυμε, ακριβώς. Ευτυχώς να λέμε που η Χ.Α. δεν είναι έτσι, αλλά έχει αμιγώς φυλετικές θέσεις.

      Θυμίζω ότι ούτε ο Φάρατζ είναι φυλετιστής ενώ μάλιστα προτιμά την μετανάστευση αλλοφύλων από πρώην αποικίες ρης Βρετανίας παρά από την Ευρώπη! Δηλαδή προτιμά μετανάστευση αφρο-ασιατών από μετανάστευση Λευκών!

      Τί να πει κανείς! Δράμα!

      Διαγραφή
    16. Απλά μία νίκη της Λεπέν θα διέλυε την Ε.Ε. γρηγορότερα και έφερνε έναν άνεμο Εθνικισμού στην Γαλλία, εάν δεν την έτρωγε το κατεστημένο όλως έφαγε τον Τράμπ.

      Διαγραφή
    17. φιλε μιας και ειπες Τραμπ τι λες τωρα? ενα αλλο τιποτα οσο για την χρυση αυγη θα δουμε μεχρι τωρα 0 πραξεις δικη μου γνωμη βεβαια..."για να καλοπερασεις πρεπει να κοπιασεις"τι θελω να πω με αυτο οτι ουτε λεπεν,ουτε τραμπ,ουτε χρυση αυγη...θελουμε πραξεις κι οχι λογια.

      Διαγραφή
    18. βασικα Ελλην ειδα απο το πρωτοθεμα "Σε απόλυτους αριθμούς, (στο 75% των ψήφων) 15.865.813 Γάλλοι επέλεξαν τον Εμανουέλ Μακρόν ως τον νέο πρόεδρο της Γαλλίας έναντι 9.234.485 ψηφοφόρων που στήριξαν την Μαρίν Λεπέν." Τι σημαινει αυτο? οτι καθοριστικο ρολο επαιξαν οπως ειπα οι μεταναστες...

      Διαγραφή
    19. Η λεπεν ειναι φανατικια φιλο-σιωνιστρια και ο αντρας της εβραιος απο την αλγερια και ειναι και οι δυο υπερμαχοι του ισραηλ

      Διαγραφή
    20. Οι εκλογες της Γαλλιας,Αμερικης και γενικα τετοιο στυλ Εθνικιστες vs Φιλελευθεροι ειναι να γελανε και τα τσιμεντα...αμα περιμενετε μερικοι απο χρυση αυγη,τραμπ,λεπεν,βίλντερς,σουηδοί δημοκράτες να μας "σωσουν" ή να αλλαξουν τα πραγματα καλα κρασια τοτε...ειμαστε αξιοι της μοιρας μας!

      Διαγραφή
    21. Σωστά, αλλά η Χ.Α. δεν έχει καμία σχέση με τους Εθνικίζοντες Φιλελεύθερους σαν την Λεπέν και τον Φάρατζ.

      Διαγραφή
    22. δεν εχει?γιατι επειδη δεν εφτασε στο σημειο να βαζει μαυρους και λοιπους μεσα?απο πραξεις 0 ειναι και τιποτα αλλο,τελος παντων μιας και εγραψες για τον Φυσσα παρακατω ποιος ειναι ο φαινοτυπος του?

      Διαγραφή
    23. Η χρυσή αυγή δεν έχει σχέση με τον λεγόμενο εθνικο φιλελευθερισμό αλλά απέχει έτη φωτός από αυτό που η ίδια οραματιζόταν.

      Έχουν γίνει ρεζίλι τον σκυλιών.Ο Μιχαλολιάκος έχει αποδείξει έμπρακτα ότι δεν κάνει για αρχηγός.Η επιλογή στελεχών που έκανε ήταν κατάπτυστη.

      Στην τύχη μπήκαν οι περισσότεροι,κάτι χθεσινοί λαοσίτες στην καλύτερη των περιπτώσεων.Και κάτι ξαδέρφια και γνωστοί τους.

      Του μυξοέκλαιγαν οι βουλευτές μέσα στην βουλή,και ωρυόταν ο άλλος, "εγώ μέχρι χθες πασόκος ήμουνα ρε παιδιά τι σχέση έχω εγώ με αυτά"!!!

      Ένα το κρατούμενο,γίνεται η μαλακία,δείχνεις ότι έχεις βάλει την σάρα και την μάρα εκεί μέσα,βγαίνουνε και οι συνομιλίες πρωτοκλασάτων στελεχών να λένε τα έχουμε κάνει όλα πουτάνα.

      Τώρα κανονικά πρέπει να δεις το λάθος σου και να περισώσεις ότι υπάρχει.Το κάνεις;Όχι,δεν κάνεις τίποτα.Συνεχίζεις ακριβώς το ίδιο τροπάριο.Η σάρα και η μάρα ακόμα στις τοπικές,τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου.

      Σου φεύγουν οι παλαιοί εθνικιστές με αυτά που έχεις κάνει,σου φεύγουν και τα λαμόγια που ήρθαν προχθές επειδή ήταν ζεστό το πιλάφι.Διέλυσε το μαγαζί.

      Αμ το άλλο.Στην αρχή θα ακονίσουμε τις ξιφολόγχες στα πεζοδρόμια,μετά μας βάλαν φυλακή και κάναμε μόκο.
      Αυτό κάνει τεράστια ζημιά στην εικόνα.Διότι εσύ μπορείς να λες ότι δεν λύγισες,αλλά η πραγματικότητα άλλο δείχνει.Και όπως είχε πει κάποιος η μάζα συχαίνεται την αδυναμία.

      Δεν πρόκειται να παράξει τίποτα καλό η χρυσή αυγή.
      Δεν μπορεί.Είναι ένα κλικ πάνω σε ποιότητα στελεχών από τον Σώρρα.

      Διαγραφή
    24. Καταλαβαίνω τι λες αλλά πού να βρεις και καλα στελέχη πες μου εσύ;

      Εκτός αυτού δεν πρέπει να περιμένουμε από το κοινοβούλιο αλλά να δράσουμε μόνοι μας,

      Διαγραφή
    25. Σίγουρα πρέπει να δράσουμε μόνοι μας.Εάν όλοι οι εθνικιστές/εθνικοσοσιαλιστές αλλά ακόμα και οι απλοί πραγματικά καθαροί και πατριωτικός σκεπτόμενοι πολίτες δρούσαν τοπικά σε ομάδες,συλλόγους ή και αυτόνομες κοινότητες θα είχαν λυθεί πάρα μα πάρα πολλά από τα προβλήματα μας.

      Διαγραφή
    26. σωστος Ανωνυμος 8¨17 οπως λεω ενας για ολους και ολοι για εναν...εχεις δικιο πλεον και οι σημερινοι "Εθνικιστες" τα περιμενουν ολα ετοιμα!!!ενα καλο παραδειγμα θα ηταν θα μπορουσε να λυθει το προβλημα συτισης, πολλων Ελληνων,ρουχισμος,φαρμακα αλληλεγγυη και πολλα ολα και πιο σοβαρα...

      Διαγραφή
  3. http://cdn.images.express.co.uk/img/dynamic/1/590x/POLITICS-Ukip-214858-474603.jpg

    http://www.voice-online.co.uk/sites/default/files/imagecache/455/Ace_Nnorom.jpg

    http://cdn.timesofisrael.com/uploads/2014/12/ukip.png

    Κωνσταντινουπολιτη ο φαρατζ φυλετιστης τι λες βρε νουμερο στο κομμα του εχει μαυρους εβραιους ινδους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Θυμίζω ότι ούτε ο Φάρατζ είναι φυλετιστής ενώ μάλιστα προτιμά την μετανάστευση αλλοφύλων από πρώην αποικίες ρης Βρετανίας παρά από την Ευρώπη! Δηλαδή προτιμά μετανάστευση αφρο-ασιατών από μετανάστευση Λευκών!"

      Διαγραφή
    2. Το νοητικό επίπεδο των αντίφα είναι υπό του μηδενός...ούτε να διαβάσουν Ελληνικά δεν ξέρουν...λογικό αφού μισούν κάθε τι Ελληνικό.

      Διαγραφή
  4. γνωριζει κανεις τον φαινοτυπο του "κυριου"?
    http://www.protothema.gr/files/1/2017/05/08/08052017gadadimosiopoihsh002.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πως ξεχωριζουμε αν καποιος ειναι βραχυκεφαλος ή δολιχοκεφαλος??απο την πισω μερια του κρανιου ή απο αλλα στοιχεια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. γνωριζει κανεις τον φαινοτυπο του Milo Yannopoulos?
    https://www.google.gr/search?q=milo+yiannopoulos&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjil__VseLTAhVkLcAKHZ5rC1gQ_AUICigB&biw=1920&bih=974#imgrc=SotcIwJV01XGqM:

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ατλαντο-μεσογειακός, κάπως εκδιναρισμένος.

      Διαγραφή
    2. φιλε Ανωνυμε 8¨34
      θα μπορουσες να μου πεις τον φαινοτυπο του Lionel Messi?
      https://www.google.gr/search?q=lionel+messi&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwi2g8-HtOPTAhVDCCwKHdUFDgYQ_AUICigB&biw=1920&bih=974#imgrc=hEzbhkgHgrSUeM:
      Cristiano Ronaldo?
      https://www.google.gr/imgres?imgurl=https://lh6.googleusercontent.com/-H3PYmWMurJA/AAAAAAAAAAI/AAAAAAABRl8/7Yza7U9PTuE/s0-c-k-no-ns/photo.jpg&imgrefurl=https://plus.google.com/u/0/114425054168303704505&h=2048&w=2048&tbnid=nShCRGEWsGYPHM:&tbnh=186&tbnw=186&usg=__cIRmgiNFYy3HLcmfLVgTcizbJos=&vet=10ahUKEwjT8qGwtOPTAhUEGCwKHZ21BNQQ_B0IkQEwCg..i&docid=1dgDg4ZVjwPeDM&itg=1&sa=X&ved=0ahUKEwjT8qGwtOPTAhUEGCwKHZ21BNQQ_B0IkQEwCg&ei=IQYSWZPeDYSwsAGd65KgDQ

      Διαγραφή
    3. Ο Μέσσι είναι κατά κύριο λόγο ατλαντο-μεσογειακός με κάποια εξω-ευρωπαϊκά στοιχεία στο σχήμα των ματιών του και τα υπερυψωμένα του ζυγωματικά.
      Ο Ρονάλντο επίσης είναι ατλαντο-μεσογειακός, του οποίου η κρομανοειδής επιρροή οφείλεται στον παλαιο-σαρδήνιο (berid) φαινότυπο. Πρέπει όμως να έχει και κάποια σαχάρια επιρροή αν και δεν είναι τόσο εμφανής.

      Διαγραφή
    4. Φιλε Ανωνημε 11¨04 ξερεις καλα απο ανθρωπολογια?τωρα αρχισα να διαβαζω μερικα αρθρα κι εχω καποιες αποριες αμα θα μπορουσες να βοηθησεις...:P

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δεν φέρουν καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών τους.